skip to Main Content

B2B telemarketing

B2B telemarketing is een effectieve manier om hoogwaardige Business to Business leads te genereren. B2B telemarketing door ons telemarketingbureau biedt u een belangrijke ondersteuning in het verkoopproces. Wij nemen namelijk het meest tijdrovende en ingewikkelde traject uit handen.

Hoogwaardige bezoekafspraken

Ons team bestaat uit professionals die hoogwaardige commerciële telefoongesprekken voeren, in plaats van dat zij een standaard script voor lezen. Wij hebben jarenlange ervaring in B2B telemarketing en zetten desgewenst koude acquisitie om in hoogwaardige bezoekafspraken. Vanzelfsprekend vindt na het telemarketing traject, de gebruikelijke eenduidige, kwalitatief hoogstaande overdracht met u plaats. Dit geschiedt op de door u gewenste wijze, voor een optimale integratie in uw bedrijfsvoering.

Effectieve verkoop manier

Het belang van u als opdrachtgever stellen wij voorop als het gaat om B2B telemarketing. Door middel van een intern ontwikkelingsplan worden onze medewerkers optimaal op de hoogte gebracht. Onze medewerkers houden de ontwikkelingen in het vakgebied up-to-date en passen deze op eenduidige wijze toe. Zij bemachtigen zo de fijne kneepjes waarbij ze producten, diensten, werkwijze en Unique Selling Points, op de meest effectieve manier toepassen op telesales leads. De leads verkrijgen zo de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij maken gebruik van onderscheidende argumenten om het verkoopvolume te verhogen. Gebaseerd op onze uitgebreide kennis over de jaren, weten wij onze cliënten optimaal te positioneren. Ons telemarketingbureau is daarnaast continu op zoek naar vernieuwende methoden om uw verkoop de optimaliseren. Wij stellen de kwaliteit boven kwantiteit en zorgen voor iedere klant dat uw B2B telemarketing campagne zo sterk mogelijk rendeert.

Meer informatie over B2B telemarketing

Wij stellen onze jarenlange ervaring in B2B telemarketing graag aan u beschikbaar. U kunt ons benaderen om vrijblijvend meer informatie te verkrijgen over onze dienstverlening. Via het contactformulier op deze website kunt u binnen één werkdag een offerte op maat verkrijgen. Reageer nu!