skip to Main Content

Sales medewerker telefonisch verkoop

Telefonische verkoop bestaat bijna net zolang als de telefoon zelf. Bedrijven ontdekte al snel de vele mogelijkheden en effectiviteit van telefonische verkoop. Tot vandaag de dag is het telefonisch verkopen van goederen en diensten nog steeds één van de meest effectieve verkoopmethoden. Door het directe contact met potentiële klanten en de hoeveelheid klanten die binnen een bepaalde tijd te bereiken zijn, is deze vorm van verkoop voor veel organisaties een relevante investering.

Een vak apart

Toch wordt er door veel organisaties nauwelijks geïnvesteerd in deze vorm van verkoop. Meestal staan medewerkers niet te springen om telefonische verkoop en telemarketing toe te passen. Dit komt voornamelijk doordat deze vorm van verkoop een specialiteit is, waarin maar weinig medewerkers gedreven in zijn. Telefonische acquisitie kan daarom gezien worden als een vak apart.

Telefonische verkoop uitbesteden aan een specialist

De verkoop via de telefoon uitbesteden aan een specialistisch telemarketingbureau is daarom een goede optie. U kunt u concentreren op de werkzaamheden waar u en uw medewerkers goed in zijn, terwijl u de verkoop uitbesteed aan deskundige medewerkers, die efficiënt de telefonische verkoop voor u uit handen nemen. Van te voren spreekt u het aantal telefoongesprekken af en kunt u het eindresultaat bepalen. Vervolgens kunt u te allen tijde de verkoopresultaten inzien en meten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u de telefonische verkoop aan ons uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.