skip to Main Content

Telesales is nog steeds de meest effectieve verkoopmethode. Door het persoonlijke contact is telesales het meest beproefde verkoopinstrument. Ons telemarketingbureau adviseert u graag over de mogelijkheden van telemarketing en telefonische verkoop voor uw organisatie.

Verkoopmethode is essentieel voor rendabele verkoop

Via telesales is eigenlijk alles te verkopen, maar de verkoopmethode is daarbij wel van essentieel belang. Telefonische verkoop is alleen effectief als de persoon die de telefonische verkoop toepast op de hoogte is van uw doelgroep, het product of de dienst die u aanbiedt en alle andere zaken die van belang zijn bij de verkoop.

Geen standaard telefoonscripts

Het oplezen van een standaard telefoonscripts is weinig succesvol en wordt door onze telesales medewerkers daarom ook zeker niet toegepast. Onze medewerkers worden van te voren optimaal geïnformeerd en getraind voordat zijn met de telefonische verkoop aan de slag gaan.

Onze telesales professionals staan voor u klaar

Wij kennen een professionele aanpak, hanteren korte communicatielijnen en hebben uiterst gedreven en enthousiaste verkoopmedewerkers in dienst. Onze mensen hebben de kennis in vele branches en kunnen u gegarandeerd van dienst zijn bij het verkooptraject.

Breng uw telefonische verkoop naar een hoger niveau

Wilt u gebruik maken van onze telesales diensten en de telefonische verkoop naar een hoger niveau brengen? Dan bent u bij ons telemarketingbureau aan het juiste adres. Als u het contactformulier op deze website invult ontvangt u van ons binnen één werkdag een telesales offerte op maat!