skip to Main Content

B2B telemarketing

M-Connect biedt u een volstrekt unieke no cure no pay werkwijze. Bij ons betaalt u geen uurtje/factuurtje maar u betaalt alleen voor daadwerkelijk resultaat. M-connect onderscheidt zich van andere callcenters als 100% no cure no pay callcenter.

No cure no pay werkwijze

M-connect heeft ervaring in de leadgeneratie ten behoeve van verschillende branches en opdrachtgevers. M-connect kan daardoor vrij snel en vrij accuraat de benodigde tijd inschatten voor het maken van een bezoekafspraak. Op basis daarvan kan u een fixed prijs per gemaakte afspraak worden geboden.

Alleen betalen voor goede afspraken

Met M-connect kan u precies aangeven binnen welke branche of regio en met welke persoon u wilt afspreken. Op basis van de overeengekomen criteria kunt u afspraken, die niet voldoen aan de criteria, retourneren. Ons callcenter maakt dan gratis voor u een nieuwe bezoekafspraak.

Goede afspraken voor een goede prijs

Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring in het maken van afspraken. Voor hun is het geen vervelend werk. Zij vinden het leuk om afspraken voor u te scoren. Omdat wij alleen de beste telefonisch verkopers inzetten voor ons callcenter, weten wij waar we over praten en kunnen wij u een uitstekende prijs bieden.

Offerte no-cure-no-pay callcenter

Bel ons direct of vul het formulier in op deze pagina. Wij maken voor u een offerte op maat!