skip to Main Content

Anders dan andere telemarketingbureaus rekenen wij geen extra kosten voor adressen, scripts, projectleiding, rapportages etc. De telemarketing tarieven die wij hanteren voor B2B telemarketing zijn all-in en worden gerekend op basis van de behaalde resultaten.

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, brengen wij onze telemarketing tarieven in rekening. Zo hanteren wij afwijkende tarieven voor zaken zoals hoogwaardige bezoekafspraken, informatie aanvragen en telefonische terugbelafspraken. Wij denken graag met u mee over de meest effectieve telemarketing campagne voor uw organisatie. Als u meer wilt weten over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Wij brengen onze telemarketing tarieven graag voor u in kaart.

Dit bericht heeft 1 reactie
 1. Geachte heer/mevrouw,

  Ik vroeg me af hoe duur het gaat kosten om startende ondernemers door jullie te laten bellen. Ik ben namelijk bezig met een e-mail cursus die speciaal gericht is op startende ondernemers. Sommige callcenters rekenen bijvoorbeeld €40,- per uur, maar als ze in dat uur slechts 5 gesprekken voeren, of geen leads genereren, is dit natuurlijk zonde van het geld.

  Indien u werkt volgens no cure no pay, wat voor provisie rekent u dan per lead?

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  R. Hendriks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *