skip to Main Content

callcenterM-Connect beschikt over een professioneel business to business callcenter, dat u kunt inzetten voor allerlei vormen van telemarketing. Wij stellen uw belangen en wensen centraal en kunnen onze callcenter medewerkers trainen om de telefonische verkoop specifiek voor uw organisatie uit te voeren.

Hoogwaardige bezoekafspraken

Als B2B callcenter zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige bezoekafspraken voor u bewerkstelligen, zodat u een persoonlijke afspraak heeft met bedrijven die al zeer geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Daarnaast kunt u bij ons callcenter terecht voor andere vormen van telesales diensten.

Callcenter diensten

De callcenter diensten die wij daarnaast aanbieden, bestaan onder andere uit het maken van bezoekafspraken maken met potentiële klanten, na-bellen van mailings, verifiëren van afspraken, afnemen van telefonische enquêtes, klantenbestanden na-bellen en controleren, uitvoeren van marktonderzoeken etc. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden een passende oplossing voor uw vraag.

Een specifieke instructietraining

Ons callcenter neemt voor u de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze medewerkers werken niet volgens een standaard script, maar krijgen vooraf een specifieke instructietraining over de producten en diensten die u aanbied en over uw organisatie. Op die manier kunnen onze callcenter medewerkers uw klanten optimaal interesseren en de juiste informatie verschaffen.

Ervaren en enthousiaste telemarketeers

Het callcenter van M-Connect draait al jaren op hoog niveau en kent ervaren en enthousiaste telemarketeers. Zij zijn allemaal gewend op het juiste niveau met uw toekomstige klanten een volwaardig verkoopgesprek te voeren. Daarbij rapporteren zij ieder gesprek, zodat u precies weet wat er is besproken en wat eventueel de vervolg afspraken zijn.

Gebruik maken van onze callcenter diensten?

Wilt u ook gebruik maken van onze callcenter diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons een offerte op maat uitbrengen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Wij zijn o.a. werkzaam in:

Amsterdam
Den Bosch
Rotterdam
Utrecht