skip to Main Content

Sales medewerker

Telemarketing voor bedrijven

Wat is telemarketing voor bedrijven en wat kan dit voor uw bedrijf betekenen? Telemarketing is kortweg telefonische marktbewerking. Dit omvat het telefonisch verkopen van producten, denkbeelden of diensten. Middels een telefoongesprek wordt de ‘prospect’ verleid om een bepaalde dienst te gebruiken. Dit speelt de telemarketeer klaar door sterke argumenten te gebruiken. Lees snel verder en ontdek wat telemarketing voor uw bedrijf kan doen!

Werkzaamheden van de telemarketeer voor bedrijven

Een telemarketeer gaat voor bedrijven op zijn eigen manier te werk. Via een database wordt geprobeerd een afspraak te maken met de ‘prospect’, al dan niet gescript. Om tot een goed resultaat te komen en een afspraak te maken, worden er verschillende gesprekstechnieken gehanteerd.
Daarbij is de telemarketeer voor de bedrijven een vakkundige multitasker, omdat deze de benodigde telefoongesprekken dient uit te voeren, enthousiast behoort te blijven en geen ergernis dient op te wekken bij de ‘prospect’. Vooral dit laatste aspect is een ware uitdaging. De ‘prospect’ wordt gebeld op een moment naar keuze van de telemarketeer, wat onaangekondigd is. Ook de wet- en regelgeving betreft ‘cold calling’ is de laatste jaren flink bijgeschaafd, wat het voor bedrijven lastiger kan maken een telemarketingcampagne te voeren. Toch biedt telemarketing voor bedrijven veel voordelen.

De voordelen van telemarketing

Telemarketing kent grote voordelen. Zo is er direct, persoonlijk contact met de ‘prospect’. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen in uw bedrijf en haar producten of diensten versterkt wordt. Door de juiste persoon voor een gesprek te benaderen, is de kans ook des te groter dat het gesprek daadwerkelijk in een verkoop resulteert. Ook kan de telemarketeer uit de interesse van de ‘prospect’ aflezen welke producten of diensten van uw bedrijf het meest in de smaak vallen. Dit is een groot voordeel, omdat dit online niet uit de aankruisvakjes op invulformulieren kan worden afgeleid. Op deze wijze kunnen weer wijzigingen in het beleid worden gemaakt, waarop de verkoop van uw bedrijf omhoog gaat. Kortom, telemarketing voor bedrijven is een aanvulling op uw bedrijfsvoering!

Telemarketing bij M-connect

Wilt u telemarketing voor bedrijven inzetten? Bij M-Connect bent u aan het juiste adres. Ons callcenter werkt als enige op 100% no cure, no pay basis. Hierbij staan uw wensen en belangen centraal. Onze ervaren medewerkers hebben een kwalitatief hoogwaardige bezoekafspraak zo voor u geregeld. Ook kunt u ons inzetten voor het verifiëren van afspraken, na-bellen van mailings, het afnemen van telefonische enquêtes, het uitvoeren van marktonderzoeken en telefonische verkoop. Ook goed om te weten, is dat wij niet volgens een script werken, maar middels een specifieke instructietraining. Doordat wij onze medewerkers voorafgaand de benodigde informatie verschaffen over uw bedrijf, kunnen wijvuw potentiële klanten optimaal interesseren voor uw producten en//of diensten. Een top resultaat is u dan ook gegarandeerd!

Telemarketing voor uw bedrijf inzetten? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat M-Connect u omtrent telemarketing te bieden heeft? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Wij werken 100% no cure, no pay. U betaalt enkel voor de diensten die wij leveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met telemarketing voor uw bedrijf!