skip to Main Content

Sales medewerker

Professionele telemarketing in Den Bosch

Als u op zoek bent naar Telemarketing Den Bosch en u wilt kwaliteit in callcenterwerk dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het afhandelen van telefoonverkeer en durven te stellen dat we dit heel goed doen. Wij staan in voor uitstekende ondersteuning van de marketing en sales van uw bedrijf.

Onze callcenter agents zijn zorgvuldig geselecteerd en beheersen de Nederlandse taal uitstekend. Ze hebben doorzettingsvermogen, weten te overtuigen en zijn getraind om adequaat en beheerst te reageren op onverwachte wendingen in gesprekken.
Ons callcenter Den Bosch is voorzien van moderne apparatuur en voldoet uitstekend aan alle eisen. Mede hierdoor en de uiterst professionele instelling van onze medewerkers is er een hoge mate van efficiëntie.

Stappenplan Telemarketingactie Den Bosch

Wij hebben de know-how en ervaren medewerkers om voor u proactief klanten te benaderen. Hierdoor bereiken wij snel resultaat en een hoog rendement.
Door een gedegen voorbereiding toe te passen is een goed eind resultaat gegarandeerd. Wij maken daarom vooraf een geolied stappenplan met onze klanten en analyseren het doel van de telefonische prospectie.Door ons in te schakelen nemen wij u veel werk uit handen, zodat u zich helemaal kunt focussen op uw andere prioriteiten.

Bezoek ons callcenter

Voor telemarketing Den Bosch kunt u terecht bij ons contactcenter dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende in de markt. Voor klanten in Den Bosch zijn wij altijd snel bereikbaar.Als klant vindt u het uiteraard belangrijk om te weten hoe het met de professionaliteit staat. Bovendien ziet u graag een goed geoutilleerd bedrijfspand en dito werkruimte met moderne apparatuur. Dit kan voor u doorslaggevend zijn, wanneer er knopen moeten worden doorgehakt. Wij zijn ervan overtuigd dat ons onderkomen u niet zal teleurstellen.

Krijg een beeld van onze medewerkers

U wilt tijdens uw bezoek ook een beeld scheppen van de medewerkers en vooral de call agents. Zij spelen immers een cruciale rol, omdat de kwaliteit van een agent de succesfactor van een callcenter is.
Worden mensen goed te woord gestaan? Wordt er op de juiste manier over mijn product of dienst gesproken? Hoe staat het met hun inlevingsvermogen en hebben ze genoeg overtuigingskracht? Kortom, op welk niveau staan ze qua professionele werkhouding?
Wij hebben niets te verbergen, in tegendeel. Wij zijn trots op onze infrastructuur en onze medewerkers. Om uzelf te overtuigen van onze kwaliteiten nodigen wij u graag uit voor een bezoek. U bent van harte welkom.

Vraag hier een offerte aan

Op de vraag wat onze telefoongesprekken en al onze andere diensten kosten kunnen wij niet zomaar een antwoord geven. Onze prijzen zijn afhankelijk van uw doelstelling. Wij geven u hierover graag advies. In onze offerte krijgt u een heldere indicatie over wat de kosten zullen zijn wanneer u van onze diensten gebruik maakt. Onze offertes zijn duidelijk en transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Vraag een offerte aan indien u geïnteresseerd bent in de prijzen van onze diensten.

Alle callcenter Den Bosch voordelen op een rijtje:

  • Op en top professioneel
  • Kwaliteit van hoog niveau
  • Hoge mate van efficiëntie
  • Geolied stappenplan
  • Uitstekende ondersteuning
  • Ervaren en betrokken medewerkers
  • Transparante offerte